Pfanner

Gjyshja na thoshte gjithmonë: “E gjitha është çështje zgjedhjesh”. Zgjedhja e tezgave për të blerë strudel, si dhe zgjedhja e një metode kultivimi, zgjedhja e vendit ku do të blejmë frutat tona, zgjedhja e tyre në bazë të vetive dhe përfitimeve të tyre, e kështu me radhë.

Gjyshja na thoshte gjithmonë: “E gjitha është çështje zgjedhjesh”. Zgjedhja e tezgave për të blerë strudel, si dhe zgjedhja e një metode kultivimi, zgjedhja e vendit ku do të blejmë frutat tona, zgjedhja e tyre në bazë të vetive dhe përfitimeve të tyre, e kështu me radhë.

Portokalli, limon, luleshtrydhe, mjedër: nga frutistët të Pfanner hapi është i shkurtër, ose më mirë pini. Seriozisht, ne zgjedhim frutat sikur duhet të zgjidhnim se me kë të dashurohemi. Ne përfundojmë duke rënë në dashuri me të.

Portokalli, limon, luleshtrydhe, mjedër: nga frutistët të Pfanner hapi është i shkurtër, ose më mirë pini. Seriozisht, ne zgjedhim frutat sikur duhet të zgjidhnim se me kë të dashurohemi. Ne përfundojmë duke rënë në dashuri me të.


Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /var/www/html/ovalal/wp-content/plugins/http-request-logger/http-request-logger.php on line 105